Tuinonderhoud

Onderhoud is behoud. Het hele jaar door een mooie tuin. Voor zowel particulieren als bedrijven onderhouden wij diverse tuinen. Goed tuinonderhoud is een belangrijke voorwaarde om planten te behouden.  Wij hebben de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden. De mogelijkheden zijn uitgebreid en kunnen worden afgestemd op uw tuin.

 

Het onderhoud van uw tuin is afhankelijk van hoe uw tuin is ingedeeld. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en welke frequentie het handigst is voor u en uw tuin. Als u zelf geen groene vingers hebt maar ook geen groot budget voor maandelijks onderhoud kunnen wij kijken naar andere oplossingen. Door op het juiste moment een zomer- en wintersnoei uit te voeren kunt u bijna het gehele jaar genieten van een verzorgde tuin.

Strakgeschoren buxusheg door Hoogendoorn Tuinen.


Werkzaamheden

De werkzaamheden van tuinonderhoud zijn zeer divers zoals u misschien zelf al weet. Van het bijscheren van buxus, taxus of beuk tot het snoeien van leibomen . Wij kunnen voor een compleet verzorgde tuin zorgen. Ook het bijmesten van uw gazon of beplanting hebben wij in ons takenpakket.

 

Snoeischaar icoon

Planning

Tuinonderhoud kan het hele jaar door plaatsvinden, maar wij kunnen ook een grote voorjaar en wintersnoei geven. Samen met u overleggen wij welke taken u wilt doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Het is mogelijk dat wij maandelijks langskomen maar wij kunnen ook gewoon komen wanneer dat nodig is.

 

Kruiwagen Icoon

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij werken hier ook naar. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij hoe wij uw tuin  gemakkelijk kunnen bijhouden. Wij overleggen altijd als u specifieke wensen heeft voor uw tuin. Onze hoveniers ruimen alle rommel netjes op en u kunt weer van uw tuin genieten.

 

Tuinschepje icoon