Afscheidingen

 

U wilt genieten in uw tuin zonder dat de buren het zien. Of u wilt uw tuin beveiligen tegen ongenode gasten. Of u vindt een tuinafscheiding een visuele aanvulling op uw tuin. Dit kunnen allemaal redenen zijn om te investeren in een mooie tuinafscheiding. Door jarenlange ervaring in het plaatsen van zowel zacht- als hardhouten schuttingen en gaasschermen zijn wij gespecialiseerd in dit karwei.

 

Als uw tuin het toelaat kunnen wij ook een tuindeur maken inclusief slot zodat de tuin altijd gemakkelijk bereikbaar is. Alle schuttingen kunnen in diverse vormen en maten geleverd worden en ook in verschillende houtsoorten. Voor het gemak gaan wij uit van zacht- en hardhout. Zachthout is de goedkoopste oplossing waardoor het hout ook eerder verrot. Hardhout daarentegen is zeer sterk en kan voor zeer lange tijd meegaan. Wij adviseren u graag naar een passende oplossing binnen uw budget. Op de pagina ' Impressie' staan nog meer mogelijkheden ten betrekking tot tuinafscheiding.

Zachthouten schuttingen geplaatst met hardhouten palen

Schuttingen

De schuttingen kunnen in diverse houtsoorten en vormen geleverd worden. Schuttingen bieden niet alleen een veilig gevoel en geven de kadastergrens aan, maar bieden ook een aanvulling op uw tuin. Wij adviseren altijd om te investeren in goede stormbestendige schuttingen zodat u het hele jaar kunt genieten van een veilige en mooie tuin.

Gaasschermen

Als u hout niet de mooiste oplossing vindt of te duur kunnen wij ook een mooie andere oplossing bieden. Door het plaatsen van palen met gaaswerk er tegenaan ontstaat een stevige constructie die als tuinafscheiding dient. Om uw tuin groen te houden kan er gemakkelijk klimop of een andere klimplant in groeien zodat er een groene muur ontstaat. 

Tuindeur voor het gemakkelijk in-en uitlopen binnen de tuinafscheiding

Tuindeuren

Wat is er nu gemakkelijker dan een ingang naar de tuin via de tuin? Een tuindeur kan ik veel gevallen een ideale oplossing bieden om snel te tuin in te gaan of fietsen in de tuin te stallen. Door middel van stevige zacht- of hardhouten deuren inclusief slot heeft u zowel een slimme als veilige oplossing.