Tuinaanleg

 

U maakt een heerlijke wandeling en loopt door een woonwijk. Uw blik wordt automatisch getrokken naar hoe mensen hun tuin hebben opgeknapt of juist niet. Zonde, denkt u dan waarschijnlijk. Een slecht onderhouden tuin doet afbreuk aan de hele woning. Kan uw tuin een opknapbeurt gebruiken? Stel het niet langer uit, start met de voorbereiding van uw tuinaanleg.

 

De tuin is de ultieme plek om tot rust te komen na een drukke dag. Tenzij uw tuin niet naar wens is, dan is deze waardevolle plek een doorn in het oog. Zonde, u ergert zich aan de tuin terwijl u al die tijd ook had kunnen genieten van uw tuin. Tijd om uw tuin te verbouwen. Pak de dingen aan waar u niet tevreden over bent of ga voor een compleet nieuwe tuinaanleg. Laat u de tuinaanleg professioneel aanpakken door een hovenier, dan kunt u rekening houden met een bedrag van € 50 – € 100 per m2. Dit bedrag is inclusief arbeidsloon, de materialen voor uw tuin (denk aan: bestrating, planten etc.) en btw.  Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Bekijk dan onze projecten op de pagina 'Impressie'.


Tuinaanleg

Het spreekt voor zich dat een tuin volledig renoveren  voor ons in feite het gemakkelijkst is.Voor het grote werk gebruiken wij een mini-graafmachine en afvoeren door middel van een kiepwagen. Hierna kan al snel begonnen worden met de opbouw van de nieuwe tuin. Wij verzorgen het gehele plaatje, zoals tuinverlichting, beplanting en bestrating.

Tuinaanleg met beplanting en klinkerterras.

Tuinrenovatie

Bij tuinrenovatie moet er voorzichtig omgegaan worden met de rest van de tuin vanwege beschadigingen. Wij passen ons materieel hier dan ook op aan en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Denk bij een tuinrenovatie aan het herindelen van borders, vernieuwen van grasmat, en een nieuwe hoek in de tuin maken.

Tuinrenovatie met 100x100cm tegels.

Bestrating

Als kleinschalig bedrijf zijn wij niet gespecialiseerd in groot straatwerk (100m2+) maar wel in terrassen, opritten en paden in uw tuin. Een mooi stuk bestrating kan uw tuin verrijken en vergroten.  Kijk eens in de brochure van Boer Tegelhandel naar de mogelijkheden van mooie bestrating. Wij overleggen graag met u voor de beste oplossing. 

Klein oppervlak herbestraten met meetapparatuur.