Wat doen wij?

Tuinaanleg

Doordat wij een kleinschalig hoveniersbedrijf zijn focussen wij voornamelijk op kleine tot middelgrote projecten. Hierbij kan u denken aan het vervangen van een terras of uw tuinoppervlakte tot 100m2 renoveren. Wij gaan graag met u in gesprek om concrete plannen te bespreken en voor het aanleggen of renoveren van uw tuin om zo uw tuinwens uit te voeren. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken proberen wij altijd in een zo kort mogelijke tijd uw tuin op te knappen zodat u er zo snel mogelijk van kan genieten.

Vijverbak gemaakt tijdens tuinaanleg project.

Tuinonderhoud

Door middel van ervaring en materiaal hebben wij ons gespecialiseerd op tuinonderhoud. Zowel tuinen die wij zelf hebben aangelegd als bestaande tuinen kunnen wij onderhouden. Een tuin het hele jaar door onderhouden is vaak een inspannend karwei en soms zelfs onmogelijk vanwege gebrek aan materiaal voor u . Mocht u erover twijfelen om uw gehele tuin uit te besteden of enkele taken dan gaan wij graag in gesprek. Onze hoveniers werken altijd netjes en leveren uw tuin piekfijn op.

 

Strakgeschoren buxusheg. Een lust voor het oog.

Boomverzorging

Vooral bij boomverzorging gaat het spreekwoord 'ieder zijn vak' zeker op. Een boom snoeien is noodzakelijk voor de groei van de boom of als de boom schade aan de omgeving kan doen. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien van kleine tot middelgrote bomen. Doordat wij zelf werken met behulp van een klimset kunnen wij veilig en verantwoord een boom snoeien in de juiste vorm. Door een boom goed te snoeien wordt niet alleen de vorm van een boom mooier maar krijgt deze ook extra kracht om te groeien. Licht en lucht is noodzakelijk voor een boom om te groeien.

Met het juiste materieel onderhoud aan bomen plegen.

Tuinafscheiding

Tuinafscheiding is niet alleen noodzakelijk, maar kan ook visueel gezien  een aanwinst op uw tuin zijn. Door jaren ervaring zijn wij zeer behendig in het plaatsen van zowel zacht- als hardhouten schuttingen en gaasschermen. Wij adviseren om te investeren in een goede tuinafscheiding. Niet alleen omdat u er jaren lang plezier van kan hebben maar het biedt ook veiligheid. Vooral in combinatie met een goede tuindeur (als dit mogelijk is) biedt een tuinafscheiding veel gemak.

Tuinafscheiding van zachthouten schutting met hardhouten palen.