Over ons

Wie zijn wij?

Hoogendoorn Tuinen is een kleinschalig hoveniersbedrijf dat is opgericht door Rien Hoogendoorn. Sinds 5 jaar levert Hoogendoorn Tuinen mooie tuinen en nemen wij veel werk uit handen van de klant in de vorm van tuinonderhoud in regio Zuidplas. Onze focus ligt op het onderhoud van tuinen zodat de klant het hele jaar door maximaal kan genieten van de tuin.

 

Waar streven wij naar?
Hoogendoorn Tuinen streeft naar het beste resultaat voor uw tuin. Wij willen een groene en gezonde plek bieden waarbij u kan genieten. Als u een keer weinig tijd heeft of helemaal geen groene vingers hebt, dan helpen wij u graag zodat u ongestoord kan genieten van uw tuin.

 

Hoe doen wij dat?

Wij werken met grote nauwkeurigheid en hebben respect voor uw bezit en wensen. Volgens afspraak werken wij de overeengekomen taken af en zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Doordat wij met een groot inventaris aan materiaal werken kunnen wij elke klus zo goed mogelijk aanpakken.

 Ervaring

Ondanks dat wij pas 5 jaar bestaan hebben wij al jaren ervaring in het groen. Wij hebben een passie voor groen en dat is ook de reden dat wij zijn gestart met Hoogendoorn Tuinen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen zodat zij ongestoord kunnen genieten in hun tuin.

Natuur

Wij vinden groen belangrijk. Dit is ook het uitgangspunt in ons werken. Wij werken met respect voor mens en natuur en belasten de natuur daarbij zo min mogelijk.